Fönsterrenovering

Vi utför allt inom fönsterarbeten såsom glasreparationer, glasbyten, omkitting, målning, slipning och spröjs i Uppsala.

Vi utför totala fönsterrenoveringar i Uppsala och även byte mot helt nya fönster. Boka en kostnadsfri besiktning av era fönster där vi på Vaksala Glas, ert glasmästeri i Uppsala, kan se över lämpliga åtgärdsförslag för er fastighet.

Isolerglas

fonster-som-fatt-isolerglas-vid-fonsterrenoveringEtt isolerglas består av två eller tre glas. Dessa är sammanfogade vid kanten så att utrymmet mellan glasskivorna blir helt avstängt från den omgivande atmosfären. Isolerglas kan fås med råglas för insynsskydd, lamell eller härdat glas för ökad säkerhet eller med energiglas för att sänka värmekostnaderna.

Energiglas

fonster-som-fatt-energiglas-vid-fonsterrenoveringÄldre fönster kan vara riktiga energibovar. Med moderna energiglas renoverar vi ett befintligt fönster och ger det dubbelt så bra isolerande förmåga. Passa på att boka en fönsterrenovering så ser vi till att fräscha upp hela fönstret samtidigt som vi installerar energiglas. På så sätt behåller du dina gamla vackra fönsterramar samtidigt som du sänker dina värmekostnader. Läs mer om fönsterrenovering med energiglas i broschyren om fönsterrenovering med energiglas.