Vanliga frågor Vaksala Glas Uppsala

Frågor & svar

Frågor & svar

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna och svaren. Om du inte hittar det du letar efter, tveka inte att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor.

Allmänna frågor

Har man några garantier?

På arbetet lämnar vi livstids garanti, på materialet beror det på vad tillverkaren ger, allt från 5 år och uppåt.

Hur betalar man hos er?

Vi tar de flesta betalmedel: swish, kontant, kort och faktura.

Hur kontaktar man Vaksala Glas?

Du når oss genom att ringa, maila, fylla i kontaktformuläret på webben eller besöka någon av våra verkstäder. Välkommen!

Ramverkstad

Hur mycket kostar en tavelinramning?

Det finns mängder med olika stilar och material att välja bland, allt vad det gäller ramar, glas, passpartou o.s.v. Det går inte att säg att fast pris då det finns över 1000 olika ramprover och varje ram har individuella priser. På en typ av inramning skulle vi kunna ge 6-700 olika priser. Det lättaste är att komma in till vår ramverkstad på Vaksalagatan 49 i Uppsala, där vi kan diskutera fram olika alternativ på material och du kan få ett pris direkt över disk.

Läs mer om inramning här!

Hur lång är leveranstiden för en inramning?

Leveranstiden för en inramning är 2-3 veckor.

Glasmästeri

Vad kostar det att byta fönster?

Det finns väldigt många olika typer av glas med olika kvalifikationer. Oavsett om du har ett nytt eller gammalt fönster så finns det inga standardfönster att gå efter. Lättast är att kontakta oss genom att maila bild och mått eller ringa in och förklara vilket glas du har. Då kan du få svar angående pris redan samma dag.

Hur lång är leveranstiden på fönster?

Leveranstiden på fönster kan vara allt från en dag till två veckor, beroende på om det är beställnings- eller lagervara.

Auktoriserat bilglasmästeri certifikat
Auktoriserat bilglasmästeri

Behöver du byta bilglas?

Kontakta oss.