Fönsterrenovering Uppsala

Fönster

Fönster

Vi utför allt inom fönsterarbeten såsom glasreparationer, glasbyten, omkitting, målning, slipning och spröjs i Uppsala med omnejd.

Ibland kan det vara svårt att veta vad dina fönster behöver, därför finns vi på Vaksala Glas här och kan hjälpa dig! Vi utför både totala fönsterrenoveringar och byten mot helt nya fönster. Boka en kostnadsfri besiktning av era fönster så ser vi över lämpliga åtgärdsförslag för er fastighet.

Läs mer om fönsterrenovering.

Fönster Uppsala Vaksala Glas

Isolerglas

Ett isolerglas består av två eller tre glas som är sammanfogade vid kanten för att utrymmet mellan glasskivorna ska bli helt isolerat från den omgivande atmosfären. Isolerglas kan fås med råglas för insynsskydd, lamell eller härdat glas för ökad säkerhet, eller med energiglas för att sänka värmekostnaderna.

Energiglas

Äldre fönster kan vara riktiga energibovar. Med moderna energiglas kan vi renovera ett befintligt fönster och därmed fördubbla den isolerande förmågan. Passa på att boka en fönsterrenovering så ser vi till att fräscha upp hela fönstret samtidigt som vi installerar energiglas. På så sätt behåller du dina gamla vackra fönsterramar samtidigt som du sänker dina värmekostnader. Läs mer i broschyren om fönsterrenovering med energiglas.

Auktoriserat bilglasmästeri certifikat
Auktoriserat bilglasmästeri

Behöver du byta bilglas?

Kontakta oss.