Inramning Uppsala

Inramning

Inramning i Uppsala

När du lämnar in din tavla för inramning i Uppsala är det viktigt att den blir hanterad på bästa sätt. Vi är certifierade konstinramare vilket innebär att vi har bred kunskap om olika typer av papper och hur materialen reagerar med olika konsttekniker. All papp och passepartout vi använder oss av på vår ramverkstad är syrafri. Skulle vi upptäcka att konstverket är skadat på något sätt hänvisar vi dig gärna till en konservator. Kontakta Ramhörnan hos Vaksala Glas när du vill rama in din tavla i Uppsala.

Inramning Uppsala Vaksala Glas

Inramning av föremål

Det är inte bara konstverk i klassisk mening som vi ramar in. Idag väljer allt fler att rama in föremål som är vackra eller betyder något speciellt för dem. Det kan vara allt från autografer och instrument till skateboards och gamla verktyg. Vaksala Glas mål är att hjälpa dig bevara en bit historia så att fler kan ta del av den.

img-text-3

Med över 1000 ramprover och 400 passepartouter från fem olika tillverkare kan vi erbjuda en inramning som passar just din tavla. Med vår datorstyrda passepartout-skärare kan vi skära ut alla tänkbara former och mönster. Vi arbetar inte med kompositramar utan samtliga av våra ramar är gjorda i trä eller metall och träramarna är tillverkade av miljövänliga träslag. Vi på Vaksala Glas använder inga träslag från regnskogar.

Konst vi säljer

I 20 år har vi haft ett nära samarbete med Uppsalakonstnären Lars S. Johansson. Lars är känd för att måla med exakthet i sin konst som gestaltar kända platser i Uppsala. Han lyfter fram kulörer, miljöer och stämningar från en helt annan tid i Uppsala. Vi tillhandahåller ett tjugotal olika litografier samt runt åtta sublimeringar av Lars S. Johansson.

Välkommen in och beskåda hans konst i vår butik.

Auktoriserat bilglasmästeri certifikat
Auktoriserat bilglasmästeri

Behöver du byta bilglas?

Kontakta oss.