Laga bilglas i Uppsala

I moderna fordon installeras allt mer komplexa och större vindrutor och höga krav ställs på design, säkerhet och funktioner. Idag kan vi hitta allt från antenner, sensorer som känner av imma och regn till larm, solskydd, kamera och displayer bara i själva glaset. Med de här funktionerna ökar inte bara fordonets säkerhet, komfort och hjälpförmåga, utan värdet på såväl bilen som rutan ökar också.

På Vaksala glas får du professionell hjälp från våra glasmästare att laga trasiga rutor och glas och återställa dem till ursprungligt skick oavsett typ av fordon och modell.

Garanterat bästa resultat

Vi är ett auktoriserat glasmästeri och vi som arbetar här utbildas och fortbildas årligen för att utvecklas i takt med dagens teknik. Auktoriserade bilglasmästerier stickprovkontrolleras regelbundet för att garantera att arbetet som utförs återställer bilen till sitt ursprungliga skick. Det gäller både säkerhet och utseende.

Laga stenskott/Byta vindruta

StenskottVi utför byten av bilrutor och lagar stenskott i Uppsala. Ring oss på 018-13 82 44 eller läs mer på vår sida om stenskottslagning. Vår nya verkstad på Stålgatan är inriktad på bilglas. Där får du främsta service från våra specialister när du har frågar kring byte av vindrutor eller behöver laga stenskott. Besök vår kontaktsida för adress och vägbeskrivning.

Tidsåtgång och pris

Hör av dig till oss och kom gärna in samma dag med din skadade vindruta. Vanligtvis får du tillbaka fordonet samma dag, även om hela rutan behöver bytas. Vid en skada täcker glasförsäkringsmomentet i din försäkring kostnaden, exklusive självrisken. Beroende på vilket försäkringsbolag du använder dig av kan självrisken variera mellan 0 och 200 kr. Strålkastarrenovering har ett fast pris på 2 500 kr inklusive moms.